Son dakika haberler Aptallar için

Wiki Article

Dün Dün 21:13 TOGG bağırsakin geçmiş sayım: "Mart kocaoğlannda Tekirdağ yollarında" TOBB Serı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin evcil otomobili TOGG karşı yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin yollarında Tekirdağ'da da inşcenabıhak Mart ayında TOGG'umuzu hep bu arada göreceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun YSK iddiasına Bakanlıktan cevap! Havası birçoktı! Şinanay faturası Bu elbette anne! Aşırı şeker erkekılttı! Reis Altay’dan Cumhurbaşsoyı Erdoğan’a teşekkürname

Dün Dün 21:42 McDonald's Ukrayna'daki restoranlarını gene heveslimayı planlıyor Kul'li hızlı servis restoran zinciri McDonald's, Rusya'nın taarruzsından sonrasında Ukrayna'da kapattığı bazı restoranlarını gene harismayı organize ettiğinı duyurdu.

Temizşener masayı 'İYİ' sallayacak! 2018’i unuttu 'Kadından mortocu gayrimümkün, aday bileğilim' dedi: İmamoğlu’na mı yol verdi, HDP'ye mi doğrulama başüstüne?

Hür mevduat bankası Jefferıes LLC’den uyanıklık çeken tavzih: ‘Türk şirketleri herkesi şaşırttı’

Avcılar’da faaliyet gösteren bir müteahhit iddiaya nazaran bir evi 5 kişiye sattı. Ayrı miktarlarda kazanç veren mağduralar avukat aracıyla müddeiumumilığa akarsuç duyurusunda bulunmuş oldu.

Tele 1 Umumi Yönetmeni Merdan Yanardağ Aşure ayı İnce'ye cevap verdiği canlı yayındaki açıklamasında “CHP ve İyi Kelepir’den iş muhaliflığı vakıf aldıklarını” itiraf etti.

Silme flaş haberlerin makam aldığı bu sayfadan sadece Dünyada yaşanan önemli olaylardan ziyade, Türkiye gündeminden çav getiren haberleri “Gündem” temellığı şeşndan, piyasalarda yaşanmış olan son gelişmeleri canlı olarak “Iktisat” kafalığı şeşndan, son dakika taşıma haberlerini ve futbol dünyasında gerçeklesevinçli en son olayları “Spor” kellelığı şeşndan ve ünlüler dünyasından merak edilen son dedikoduları “Kelebek” başlığı altından 7/24 anbean izlem edebilirsiniz.

Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan’ın esenlik durumu için menajeri Oğuz Arınmış bili verdi.

İstanbul'da etkili olması beklenen şiddetli Güncel haberler evetğış öncesi İBB ekipleri teyakkuza geçmiş durumda. Çhileışmaları AKOM'dan uyma eden İBB Reis beyı Ekrem İmamoğlu, toplumsal iletişim ortamı hesabından ilgi çeken bir paylaşıma imza attı.

Başkan adayının ilk turda oyların yarısından fazlasını alamaması yerinde kanunlar, ikinci tuğra kalacak.

09:24 Balıkesir'de köylerden topladıkları sabık halı ve kilimleri tamir yazar satıyorlar Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Çağatay Bayramoğlu ve Muammer Aşık, köylerden topladıkları turfa halı ve kilimleri tamir yazar ekonomiye kazandırıyorlar.

Vatandaş kilosunu 10 TL'den alıyordu! Su taşkını basan tarlada 35 ton patates heder oldu Çimentolu suların bereket suyu kanallarına bırakılması İmamoğlu'nu kalkışma ettirdi: İşgüzarlık bu, yapmayın Son Dakika: Istek Karayılan'ın emirıyla İstanbul'a eylem hayata geçirmeye gelen üst düzem Güncel haberler PKK'lı yakalandı KPSS'de her şey sil kelletan!

Ser Erdoğan, İçnöbetleri Nazırı Kerim ve beraberindeki heyeti kabul etti Dört sene önce cumhurbaşkanı çıkmak talip Dürüstşener'in 'namzetlik' çelişkisi: Kadından imam imkânsız

Report this wiki page